Belly ulcer (Buikzweer)

      Możliwość komentowania Belly ulcer (Buikzweer) została wyłączona

Bij een buikabces Belly ulcer (Buikzweer) wordt het maagslijmvlies bij één factor beschadigd. Een laesie is een van de beste gebruikelijke gastro-intestinale kwalen en gebeurt meestal ook wanneer de buikwandbekleding niet genoeg tegen het dreigende maagzuur is beschermd. Vaak is een infectie samen met het micro-organisme Helicobacter pylori de oorzaak.

Elke tiende Duitser lijdt een maagzweer door zijn dagelijks leven, een minimum van het moment. Dit is dus een van de meest voorkomende kwalen van de buik. Elk jaar komen er van VIJFTIM 100.000 mensen zich onwel over. De meerderheid van de patiënten is meer dan HALF EEN EEUW oud en heeft herhaalde maagzweren.

Wat is een buikabces?

Bij een buiklaesie Belly ulcer (Buikzweer) is het maagslijmvlies op een of ander aspect eigenlijk gecorrumpeerd. In de korte arts telefoon minimaliseerde dit eenvoudig Abces (van Nederlands laesie = lesion).

Verdere coatings van de buikwand worden beschadigd wanneer een buikabces.

buikabces

Maagzweren ontstaan ​​vooral in bepaalde regio’s van het abces van de maagbuik, in de zogenaamde kleine kromming en de antrum.

 Dit is de kleine binnencurve van de buik evenals de plaats voor het vertrek van de buik.

Een nog meer reguliere darmaandoening is eigenlijk het duodenale buikabces (zweer in de twaalfvingerige darm), waar elk jaar 150 van de 100.000 mensen.

Maag laesie

De traditionele indicatoren maaglaesie.

Een Belly ulcer (Buikzweer) kan verschillende tekenen en symptomen veroorzaken:

  • Pijn in het bovenste deel van de onderbuik (samen van van vaneden)
  • Braken
  • Schadelijke reacties op specifieke voedingsmiddelen
  • Effectief gewichtsverlies
  • Maag bloedverlies

Meestal duwt zo goed als een buikzweer in de bovenste helft van het midden schadelijk (dus gebelde epigastrische pijn, EPI-maag = de bovenste buikstreek wat betreft). De pijn in één been ventriculi kan naar het borstbeen, verminderde middensecties, of zelfs in de stroom terug. De symbolische pijn gebeurt bij de meeste van de beïnvloede personen, als ze in hun voedsel opnemen – of kort daarna. In andere is het tegendeel het geval. Bijna nooit individuen met betrekking tot pijn op een lege maag (schone pijn) die meestal tijdens de nacht mopperen ontwikkelen. Deze zijn regelmatig van individuen samen met een darmzweer. Individuen met een maaglaesie zijn eigenlijk ook van tijd tot tijd genoemde symptomen zoals overgeven(bijv. In buiklesies bij het buikverlof).

Maag laesie

Bovendien zijn ze niet in staat om bepaalde maaltijden te verdragen. Welke voedingsmiddelen zijn eigenlijk andere niettemin venae individueel samen met maag laesie. Braken, een vooroordeel voor specifieke voedingsmiddelen of zelfs pijn bij voedselconsumptie kan ertoe leiden dat veel patiënten vet verbranden. Dit komt door een buikabcesbloeding in de maag, deze manifesteren zich als Bluterbrechen (Hämatemesis) of zwarte perverse ontlasting (teerstoel, Melena) als gevolg van de verteerde bloedstroom vermengd met. Een buiklaesie veroorzaakt geen tekenen, de medische professional realiseert zich dat het slechts als ondergeschikte zoekt in verschillende andere onderzoeken.Personen die bepaalde pijnstillers hebben (nie-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen zoals acetylsalicylzuur), de buiklaesie induceert in de meeste gevallen geen grieven.

Belly ulcer (Buikzweer): Zowel lichaam als buitenkant

Een Belly ulcer (Buikzweer) kan andere triggers bevatten: fysiek lichaam inclusief externe elementen. Een discrepantie tussen de vijandige en ook de veiligheidsapparaten van het maagslijmvlies is eigenlijk alle apparaten samen. Het slijmvlies van de maag dat de Innerlijke delen van de hele buik verzamelt, maakt het maag-extract. De wien het maagzuur. We help him de tranen essentieel te maken voor de spijsverteringsfunctie en ook chemicaliën (gezonde eiwitten die helpen bij biochemische processen).

Belly

Nog een product uit het maagslijmvlies is het alkische slijm dat wordt aangemaakt door de zogenaamde tweede weefsels die de buik beschermen tegen het agressieve buikzuur: dat gaat het zoutzuur uit maagsap en voorkomt ook de buik op een persoonlijke spijsvertering. eigen systeem en uiterlijke factoren kunnen deze harmonie naar een buikzweer leiden en verstoren. De dreiging van het ontwikkelen van een maaglaesie wordt verhoogd in personen samen met bloedgroep 0. De redenen hiervoor zijn tot nu toe niet geïdentificeerd. Eveneens bezitten personen wiens Eltern al op een buikzweer venae ziek zijfs een verhoogde dreiging van maagzweer hebben gehad.

Dames en heren hebben ongeveer net o vaak last van buikletsel. Endogene factoren.

Overmatige vorming van maagzuur

Individuen die een vene hebben in de buikuitgang (pylorus, in contact komen met Porter), of waar tegelijkertijd een duodenum en ook een maagabces zijn, genereren vaak te veel buikzuur.
Onnauwkeurigheden van de activiteiten vanuit de maag:

  1. Beschadigde bewegingen in de maag (de zogenaamde peristaltische problemen) worden momenteel behandeld als de belangrijkste redenen voor een maagzweer.
  2. De balans tussen het gebied tegenover de buikuitgang (de antrum) en ook de twaalfvingerige darm, die zich direct naast de buik bevindt, neemt deel aan een.

Betrokken bij een dergelijke ingegrepen actiereeks, vaste recepten leeg lui uit de maag. Samen gaat het gecombineerde voedsel van de twaalfvingerige gratis direct in de maag al aanzienlijk samen met gal achteruit. Zo wordt de buikwand blootgesteld aan de galzuren. Er kan een abces ontstaan. Korte beschrijving van scrubing growth aspect.

Buikzweer

Sommige mensen samen met een maagzweer produceren veel minder huidontwikkeling. Dit is eigenlijk een gezond eiwit dat de reparatie van schade aan het maagslijmvlies bevordert en ook de productie van zuur in de buik voorkomt. Deze ontwikkelingsfactor die veel vaker overslaat, creëerde buikabces.

Zollinger-Ellison-syndroom en ook de bijschildklier overactief

Zeldzame endogene factoren, die een buiklaesie, het Zollinger-Ellison-syndroom en de bijschildklierhyperfunctie zouden kunnen veroorzaken, behoren tot de groep. Bij het Zollinger-Ellison-syndroom veroorzaakt een knobbel in de pancreas of de twaalfvingerige free het hormonale middel gastrine in overmaat.

Gastrinesyndroom Zollinger-Ellison brengt vervolgens een overdreven productie van zuur in de buik op de markt en ook een zweer kan gemakkelijk venae ontwikkelen.

Een bijschildklier Hyperfunctie (hyperparathyreoïdie) veroorzaakt een overaanbod van calciummineralen. Calcium induceert onder meer weefsels, het maken van gastrine. Een overactieve parathyroid glandular verbetert op een bepaald moment ook de productie van zuur in de buik, wat kan leiden tot het ontstaan ​​van een laesievascularisatie.

Zollinger-Ellison-syndroomExterne variabelen. Hiermee nicotine als dronk.

Een rechte correlatie tussen de inname van pure nicotine en ook liquor, evenals de opbouw van laesies belly ulcer (Buikzweer) is eigenlijk tot nu toe niet nauwkeurig weergegeven.

Dat gezegd hebbende, erkende dat roken zorgt voor de na-duistere creatie van buikzuur.

Overzicht

Höherprozentiger-alcoholische dranken resulteren in ondiepe slijmvliesirritatie in de buik.

Zowel pure nicotine als alcoholische dranken zijn daardoor feitelijk in staat om de balans tussen dreigende aspecten (buikzuur) en ook preventieve factoren (gezond maagslijmvlies) te ondermijnen.